We make dairy work Ook voor jou

Nederlandse kaasleverancier

Als Nederlanders staan we bekend om onze kaasproductie. En dat is niet voor niets! Dankzij een lange geschiedenis van melkveehouderij is de kwaliteit van onze kazen ongeëvenaard. Het aanbod is groot: van oude Goudse kazen tot heerlijke Maasdam. Met Geris als Hollandse kaasleverancier en groothandel weet je zeker dat je alleen de beste kaas in huis haalt. Via een efficiënt proces, betrouwbare levering én voor de beste prijs. Wij kopen, verkopen, bewaren, verpakken en transporteren al zo'n 15 jaar kaas over de hele wereld. En dat doen we met zorg!

nederlandse-kaasleverancier

Breed assortiment voor horeca en voedingsindustrie

Bij Geris kaasleverancier vinden ondernemers in de horeca en voedingsmiddelenindustrie een ruim assortiment Hollandse kazen, perfect om te snijden, verpakken of raspen. Goudse kaas is misschien wel de beroemdste Nederlandse kaas. Het is een harde kaas met een geeloranje korst en een romige, lichtzoete smaak. Een andere populaire Nederlandse kaas is Edammer: een harde kaas die lijkt op Gouda, maar net wat milder van smaak en met een rode waslaag die de kaas beschermt en langer vers houdt. En wat dacht je van de smaakvolle Maasdammer gatenkaas? Keuze genoeg! 

kaasleverancier

Dé Hollandse kaasmleverancier voor jou

In de voedingsindustrie draait het om het creëren van een unieke smaaksensatie voor je klanten. Dat snappen wij als geen ander! De kaasleveranciers van Geris controleren met grote zorg dat de perfecte melk voor elke kaassoort wordt gebruikt en accepteren alleen de meest verse ingrediënten. Het resultaat? Een heerlijk romige kaas voor iedere gelegenheid. We ontwikkelen en onderzoeken voortdurend om onze oplossingen op het gebied van kaaslevering nog beter te maken. Zodat we jou en jouw klanten het allerbeste kunnen bieden!

Slimme, snelle en efficiënte leverancier

Jij profiteert van ons efficiënte proces, onder het motto Dairy as a Service. Dat betekent dat wij slim nadenken over de hele route die onze kazen afleggen: van productie tot (her)verpakking, reiniging, opslag, verkoop en transport. Via innovatieve oplossingen, een uitgebreid netwerk en persoonlijk contact met onze klanten maken we van elke samenwerking een succes. Dus ben je op zoek naar een Nederlandse kaas groothandel? Neem contact met ons op! Uitgeschaafd? Naast kaas produceren en verkopen wij ook de heerlijkste boter.

Klantenservice
19-10-2024 Visit us!